ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ lIVE;

Το Σχολείο Πωλήσεων Live είναι ο γρηγορότερος, πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος ανάπτυξης της Επιχείρησης σας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Και όσοι είστε εδώ, γνωρίζετε ότι το σημαντικότερο εφόδιο που χρειάζεται κάποιος για να μπορεί να έχει κέρδος, είναι η ΓΝΩΣΗ.

Το Σχολείο Πωλήσεων Live είναι μια εβδομαδιαία Live Εκπαίδευση, όπου το community της InternetExpert και ο Παύλος Κυριακίδης, συνδέονται ζωντανά με βίντεο κλήση, όπου συζητάμε τα πάντα πάνω στις Πωλήσεις, στο Marketing, E-commerce, Τεχνικές Ανάπτυξης κτλ. Το Σχολείο Πωλήσεων είναι ένα Group επιχειρηματιών και ανθρώπων όπου δουλεύουν και αλληλοεπιδρούν όλοι μαζί με σκοπό την μέγιστη απόδοση της Επιχείρησης τους και εν συνεχεία, της ζωής τους.

Κανονικά, η χρέωση αυτής της Υπηρεσίας ζωντανά με τον Παύλο Κυριακίδη κοστίζει Εκατοντάδες ευρώ. Όμως δεν είναι προσιτό για όλους. Για αυτό τον λόγο και το κοστολόγιο έχει αλλάξει. Και ο λόγος; Διότι το όραμα του Παύλου είναι να μεταδώσει την γνώση από αυτούς που την έχουν σε αυτούς που την χρειάζονται.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στην πραγματικότητα, το Σχολείο Πωλήσεων είναι μόνο για αυτούς που δεν φοβούνται και θέλουν να βελτιώσουν την ζωή τους μέσα από τον επαγγελματικό τους τομέα. 

Εάν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σου προτείνω να μην συνεχίσεις την ανάγνωση γιατί δυστυχώς και να προχωρήσεις δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή σου στο community. Και ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι διότι δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Όμως, εάν είσαι από τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν, είναι πρόθυμοι να μάθουν αλλά και να περάσουν σε δράση, τότε φίλε μου σου προτείνω να μπεις στο Σχολείο των Πωλήσεων Live. 

ΕΙΝΑΙ 100% ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Σχέδιο χωρίς τίτλο

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ;

Πρόσβαση στις Εβδομαδιαίες Live Συναντήσεις, όπου μπορείτε να συζητήσετε με άλλους επιχειρηματίες και με τον Παύλο ότι θέλετε πάνω στις πωλήσεις και στις τεχνικές ανάπτυξης, να συνομιλήσετε με πετυχημένους επαγγελματίες του χώρου και πολλά ακόμα.

Εκατοντάδες Ώρες Εκπαίδευσης από όλα τα Σχολεία Πωλήσεων, Εκπαιδεύσεων και Συμβουλών που έχουν πρόσβαση μόνο τα PREMIUM Μέλη του community.

Πρόσβαση στο κλειστό Community Επιχειρηματιών και Πωλητών της InternetExpert.

Συνεντεύξεις του Παύλου με Marketers και πετυχημένους επαγγελματίες του χώρου.

Συνεντεύξεις του Παύλου με Marketers και πετυχημένους επαγγελματίες του χώρου.

η καλυτερη επιλογη που υπαρχει στην αγορα με μονο 25€

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μέλος, μπορείτε να αποχωρήσετε 
χωρίς καμία καθυστέρηση και δεύτερες σκέψεις. Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο απολύτως.

Όταν ξεκινήσαμε το Σχολείο Πωλήσεων Live, η πρώτη μας σκέψη ήταν να υπάρξει μια χρέωση ανάλογης της αξίας που μπορεί να κερδίζει κάποιος κάθε μέρα μέσα από το community της InternetExpert. Έτσι η χρέωση αποφασίστηκε στα 200€ την εβδομάδα.

Ποιος δεν θα πλήρωνε 200€ την εβδομάδα για να λάβει γνώση που άμεσα θα του έφερνε πίσω πολλά περισσότερα την εβδομάδα;

Όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστη γνώση, δεν θα πληρώσουν αυτό το ποσό, διότι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει.

Οπότε αποφασίσαμε να ρίξουμε το κόστος σχεδόν δωρεάν, έτσι ώστε να λάβει την απαραίτητη γνώση ακόμα και αυτός που τα βλέπει όλα μαύρα και να ξεκινήσει να “στροφάρει” επαγγελματικά το μυαλό του και εν συνεχεία και οι πεποιθήσεις του.

Εξάλλου, ο σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε τη γνώση από αυτούς που την έχουν σε αυτούς που την χρειάζονται.

ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ LIVE ΜΕ ΜΟΝΟ 25€/ΜΗΝΑ​

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ LIVE

Το σχολείο πωλήσεων και ο Παύλος Κυριακίδης είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Είμαι και στο σχολείο πωλήσεων αλλά και σε μόνιμη συνεργασία με την εταιρεία του.

 

-Ανέστης Βαραβάρης
www.poseidonfilter.gr

Ο Παύλος Κυριακίδης και το σχολείο πωλήσεων με βοήθησε να έχω περισσότερους πελάτες στο ιατρείο μου με πολύ εύκολο τρόπο. Τον συστήνω σε όλους και του χρωστάω ευγνωμοσύνη.

 

-Γιώτα Παπαδημητρίου
Ολιστική Ιατρός

Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει δεν μπορείτε να καταλάβετε την αξία του προγράμματος. Θα πέσετε από τα σύννεφα όπως έπεσα και εγώ. Απίστευτη πλατφόρμα. Απίστευτα ραντεβού.

 

-Στέφανος Ζαχαρόπουλος
www.zacharopoulos.gr

Υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό το community και θέλω να το αναφέρω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα προλαβαίνετε να διαβάζετε όλη αυτή τη γνώση που υπάρχει μέσα. Απίστευτο.

 

-Ιωάννα Ράτσα
Nail Artist

δεν γνωριζουμε για ποσο ακομα η τιμη θα ειναι η ιδια!

δηλωσε συμμετοχη στο σχολειο πωλησεων Live σημερα!

Το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο group επιχειρηματιών και πωλητών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας… Με Μόνο 25€/Μήνα!

προσβαση στο MasterMind

97
25
  • Πρόσβαση για Ένα Μήνα στην Πλατφόρμα
  • Πρόσβαση στο κλειστό Community Επιχειρηματιών
  • Συνεντεύξεις με Marketers και Πετυχημένους Επαγγελματίες του Χώρου.
  • 100% Επιστροφή Χρημάτων
Προσφορά