Σχετικά με Εμάς

Τα Νησιώτικα

Γεύσεις που κρατούν τις παραδόσεις

Η Ελληνική εταιρεία με την επωνυμία “Τα Νησιώτικα”, είναι πλέον ο βασικός πυλώνας στην χώρα μας στους παραδοσιακούς μεζέδες. Η πορεία τους έως τώρα μόνο τυχαία δεν είναι. 

Η Εταιρεία συμμετέχει ενεργά στο εμπόριο εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι το λιγότερο σωστοί επαγγελματίες, με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους καθώς επίσης και στις τάσεις τις αγοράς που μας επηρεάζουν άμεσα όλους.

Με την εταιρεία, και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Αντώνη Μαρίνου ήρθαμε σε επικοινωνία τον Δεκέμβριο του 2020, μέσα από την πλατφόρμα του Facebook.

Η γνωριμία μας έγινε μέσα από μια εκπαίδευση του κ.Κυριακίδη, που απευθυνόταν σε γενικές γνώσεις πάνω στο Internet Marketing. Ο κ.Μαρίνου, πάντα ενημερωμένος με τις τάσεις τις αγοράς, ήθελε να αναπτύξει την επιχείρηση του, όπως ο κάθε ένας, εκμεταλλευόμενος την δυναμική του Internet.

Έτσι, μια νέα συνεργασία ξεκίνησε, όπου είχε θεαματικά αποτελέσματα. Πώς έγινε όμως αυτό;

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σωστό πλάνο δράσης, από γνώστες του αντικειμένου. Διαφορετικά είναι μαθηματικά βέβαια ότι η επιχείρηση δεν θα έχει κερδοφορία. Ίσα ίσα το αντίθετο, δηλαδή να μένει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ίσως ένα βασικό συστατικό που λείπει σχεδόν από όλες τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων είναι η κατανόηση και η εμπιστοσύνη. Το δεύτερο στοιχείο, είναι πολύ δύσκολο και λάθος να δημιουργηθεί από την πρώτη στιγμή. Όμως, εάν χτιστεί με τον σωστό τρόπο, δύσκολα μπορεί να ραγίσει.

Και πώς γίνεται αυτό; Με το άμεσο αποτέλεσμα μέσα από την δράση της internet Expert.

Έπειτα από χάραξη στρατηγικής, περάσαμε άμεσα στην δράση. Το αποτέλεσμα; Μιλάει από μόνο του.

Το αποτέλεσμα; Μιλάει από μόνο του.

Η δράση μας λοιπόν με την Εταιρεία Τα Νησιώτικα, επικεντρώθηκε καθαρά στο branding σε συνδυασμό με την αύξηση πωλήσεων μέσα από τα Social Media και εν συνεχεία και στην Google.

Τα δεδομένα που έχουμε ύστερα από ένα χρόνο συνεργασίας είναι τα εξής:

Αύξηση τζίρου
73%
Αύξηση Ακολούθων στις σελίδες
1521%
Αύξηση σημείων πώλησης
21%
Νέοι Συνεργάτες
19%
Facebook
Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Google
advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.