ο αριθμοσ των θεσεων χωρισ κοστοσ ειναι περιορισμενοσ

Εκπαίδευση πάνω στις διαφημίσεις του Facebook και του Instagram. Ο Παύλος Κυριακίδης μας εκπαιδεύει στο θεωρητικό κομμάτι των διαφημίσεων καθώς επίσης και στο ΤΕΧΝΙΚΟ. Μια εκπαίδευση εκατοντάδων ευρώ, πλέον διαθέσιμη για εσάς χωρίς κανένα κόστος, εάν δηλώσετε σήμερα την συμμετοχή σας, στις διαθέσιμες ώρες και μέρες που έχουν απομείνει.

διαθεσιμεσ ημερεσ και ωρες συμμετοχησ

Εγγραφτείτε στην Εκπαίδευση

110
0
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ;

Στο Facebook Ads , θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, για να έχετε πωλήσεις μέσα από το Facebook. Η εκπαίδευση εστιάζει στο θεωρητικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι της διαχείρισης και δημιουργίας καμπανιών.

Τεχνικές άγνωστες στον ανταγωνισμό, όπου εάν τις εφαρμόσετε ακριβώς όπως τις δείτε στην εκπαίδευση, θα έχετε 100% περισσότερες πωλήσεις.

Που θα σας βοηθήσει η Εκπαίδευση;

Πωλήσεις

Μετά τις εκπαιδεύσεις θα είστε σε θέση να έχετε άμεσα περισσότερες πωλήσεις μέσα από το Facebook αυτόματα, επενδύοντας ελάχιστα λεπτά μέσα στην ημέρα σας.

Νέο Πελατολόγιο

Θα μπορείτε να δημιουργείτε νέο ποιοτικό πελατολόγιο, που δεν θα είχατε την δυνατότητα να στοχεύσετε σε εκτός του Facebook.

Κοινό – Επισκέπτες

Θα δημιουργείτε ασταμάτητη ροή ποιοτικών υποψήφιων καταναλωτών στο website ή eshop σας. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την αύξηση των πωλήσεων, θα ανεβαίνετε και στην κατάταξη της Google, και όχι μόνο.

Τι έχουν πει για τον Παύλο Κυριακίδη

Ανέστης Βαραβάρης

CEO, Poseidon Filter

Dr. Eirini Dimitriou

Ολιστική Ιατρός

Poseidon Filter
Poseidon Filter@poseidonfilter
Read More
Καταπληκτική εκπαίδευση, καθώς και η Online Πλατφόρμα. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και πλέον δεν χρειάζεται. Κάνουμε ακριβώς αυτά που είδαμε και δημιουργούμε μόνοι μας πολύ καλή κερδοφορία. Το προτείνω σε όλους.
Τα Νησιώτικα
Τα Νησιώτικα@tanisiotika
Read More
Πολύ καλή εκπαίδευση. Πολλές ώρες γνώση. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, διότι η γνώση που περιέχει η εκπαίδευση είναι μεγάλη. Επίσης εξαιρετικοί συνεργάτες.
Topos
Topos@toposvegan
Read More
Τεχνικές για marketing και branding τις οποίες δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς, ούτε οι εταιρείες που έχουμε συνεργαστεί. Έχουν μεγάλο αποτέλεσμα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο τρόπος εκπαίδευσης είναι μοναδικός, δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά τέτοια πλατφόρμα. Χίλια μπράβο, απορώ πώς υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Home Fresh
Home Fresh@homefreshgr
Read More
Πάρα πολύ καλοί τρόποι για πωλήσεις μέσα από τα Social Media. Ειδικά για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι τα μόνα που δουλεύουν σε αντίθεση με ότι έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν, δείτε το όλοι!!!
electrogatos
electrogatos@electrogatos
Read More
20% αύξηση πωλήσεων σε 10 ημέρες. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.
Varavaris
Varavaris@varavarisgr
Read More
Ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορούσα να έχω. Η εκπαίδευση, άκρως επαγγελματική και αποτελεσματική. Φανταστείτε ότι η επιχείρηση μου είναι παροχή υπηρεσιών.

Ξεκινήστε να τις πωλήσεις

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Παύλο Κυριακίδη

Ο Παύλος Κυριακίδης ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις Marketing & Πωλήσεων. 

Ως ιδρυτής και διευθυντής της Internet Expert, έχει φέρει την επανάσταση στο διαδικτυακό σύστημα εκπαίδευσης μέσω της διαδραστικής τεχνολογίας.

Οι εκπαιδεύσεις του θεωρούνται “χρυσός”, καθώς συνδυάζονται με έτοιμο σύστημα δράσης και καθοδήγησης, που μεταμορφώνουν κάθε επιχειρηματία και εταιρεία σε μηχανές πωλήσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Η εκπαίδευση είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν πωλήσεις μέσα από το Facebook και τα Social Media. Δεν έχει σημασία εάν το προϊόν σας είναι υλικό ή άυλο.

Θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, έτσι ώστε να έχετε ασταμάτητη ροή νέων υποψήφιων καταναλωτών.

Η εκπαίδευση διαρκεί 3 ώρες.  Η εκπαίδευση χωρίζεται σε 2 ενότητες. Θεωρητικό μέρος, τεχνικό μέρος και υλοποίηση.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκπαιδεύσεις, με τις αυξημένες τιμές ή μηνιαίες εγγραφές, ο στόχος μας με το Online Σεμινάριο Facebook Ads  είναι χαμηλό κέρδος αλλά 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Ο Παύλος Κυριακίδης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις στο πώς να έχουν πωλήσεις μέσα από τα Social Media και το Internet.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου ότι οι περισσότεροι μαθητές γίνονται πετυχημένοι συνεργάτες, καθώς η επαγγελματική μας συνεργασία προσφέρει αρκετά κέρδη και στις 2 επιχειρήσεις.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σταθερός υπολογιστής κινητό ή laptop και σύνδεση στο Internet. Συνδέεστε με ένα κλικ στην εκπαίδευση. 

Επίσης, θα υπάρχει chatbox στο οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, έτσι ώστε να λύσουμε τις απορίες σας.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας, θα έχετε προσωπική επικοινωνία με τον κ.Κυριακίδη.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μην χάσεις την ευκαιρία!

Η προσωπική live εκπαίδευση που θα έχετε με τον Παύλο Κυριακίδη, θα δημιουργήσει πραγματικά έκρηξη στις πωλήσεις της επιχείρησης σας.