Google Analytics

ΠΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Είναι η Εκπαίδευση για εσάς; Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

110
  • ΕΦΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΗ
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Στην εκπαίδευση Google Analytics, θα δείτε ακριβώς την περιήγηση και την αλληλεπίδραση που έχει ο χρήστης με το website σας. Με αυτό τον τρόπο, θα είστε σε θέση να εντοπίζετε τα προβλήματα που έχει το website σας και να το αντιμετωπίζετε. 

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των διαφημίσεων σας, καθώς επίσης και από ποιες πλατφόρμες ή site προέρχονται οι πελάτες σας, έπειτα από πόσες μέρες αγόρασαν από την πρώτη φορά που σας επισκέφτηκαν κτλ. 

Παρόλο που θα είστε σε θέση να δημιουργείτε μόνοι σας καμπάνιες και συνεπώς να μην χρειάζεστε βοήθεια από καμία Digital Marketing Agency, με αυτή την εκπαίδευση θα μπορείτε να βλέπετε και να μεταφράζετε τα δεδομένα από αποτελέσματα συνεργατών σας.

Κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, διότι θα καταλαβαίνετε πότε ο συνεργάτης σας κάνει καλή δουλειά. Έτσι, εσείς δεν θα έχετε ποτέ απώλεια των χρημάτων σας.

Που θα σας βοηθήσει η Εκπαίδευση;

Πωλήσεις

Μετά την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να έχετε άμεσα περισσότερες πωλήσεις μέσα από το website σας, επενδύοντας ελάχιστα λεπτά μέσα στην ημέρα σας.

Βελτίωση Website

Θα μπορείτε να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για πάντα, μέσα από την σωστή διάγνωση των προβλημάτων που έχει η σελίδα σας.

Κοινό – Επισκέπτες

Θα δημιουργείτε ασταμάτητη ροή ποιοτικών υποψήφιων καταναλωτών στο website ή eshop σας. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την αύξηση των πωλήσεων, θα ανεβαίνετε και στην κατάταξη της Google, και όχι μόνο.

Μερικές από τις εταιρείες που έχουν παρακολουθήσει την Εκπαίδευση

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

ΑΠΟΚΤΑΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 900€ ΜΕ ΜΟΝΟ 110€

ΕΓΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Παύλο Κυριακίδη

Ο Παύλος Κυριακίδης ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις Marketing & Πωλήσεων. 

Ως ιδρυτής και διευθυντής της Internet Expert, έχει φέρει την επανάσταση στο διαδικτυακό σύστημα εκπαίδευσης μέσω της διαδραστικής τεχνολογίας.

Οι εκπαιδεύσεις του θεωρούνται “χρυσός”, καθώς συνδυάζονται με έτοιμο σύστημα δράσης και καθοδήγησης, που μεταμορφώνουν κάθε επιχειρηματία και εταιρεία σε μηχανές πωλήσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σήμερα, θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα πρακτικά για πάντα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η εκπαίδευση διαρκεί 4 ώρες. Ουσιαστικά είναι ένα mastermind πάνω στο Google Analytics. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε ενότητες και η κάθε ενότητα σε κατηγορίες.

Φυσικά. Ανανεώνουμε σε καθημερινή βάση το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, σύμφωνα με ότι καινούργια δυνατότητα υπάρχει.

Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος δηλαδή, ενημερώνεστε για ότι καινούργιο υπάρξει στην πλατφόρμα του Analytics.

Η εκπαίδευση είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό website με μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπών. Δεν έχει σημασία εάν το προϊόν σας είναι υλικό ή άυλο.

Θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, έτσι ώστε να έχετε ασταμάτητη ροή νέων υποψήφιων καταναλωτών.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκπαιδεύσεις, με τις αυξημένες τιμές ή μηνιαίες εγγραφές, ο στόχος μας με την Εκπαίδευση Google Analytics είναι χαμηλό κέρδος αλλά 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Ο Παύκος Κυριακίδης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις στο πώς να έχουν πωλήσεις μέσα από τα Social Media και το Internet.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου ότι οι περισσότεροι μαθητές γίνονται πετυχημένοι συνεργάτες, καθώς η επαγγελματική μας συνεργασία προσφέρει αρκετά κέρδη και στις 2 επιχειρήσεις.

Βεβαίως, επιπλέον με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας, θα έχετε προσωπική επικοινωνία με τον κ.Κυριακίδη. 

google analytics

Δείτε πώς να εκμεταλλευτείτε σωστά το Google Analytics, έτσι ώστε να έχετε πάντα το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για το website σας.

ΑΠΟΚΤΑΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 900€ ΜΕ ΜΟΝΟ 110€

Billing details

Additional information

Your order

Product Subtotal
Google Analytics  × 1 110
Subtotal 110
VAT 0
Total 110
  • Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό με στοιχεία:
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    IBAN: GR03 0172 2410 0052 4109 5972 832
    Όνομα Δικαιούχου: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΟΡΤΣΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας