Facebook Ads Mastery

ΠΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Είναι η Εκπαίδευση κατάλληλα για εσάς; Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

190
  • ΕΦΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΗ
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Στο Facebook Ads Mastery, θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, για να έχετε πωλήσεις μέσα από το Facebook. Η εκπαίδευση εστιάζει στο θεωρητικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι της διαχείρισης και δημιουργίας καμπανιών.

Τεχνικές άγνωστες στον ανταγωνισμό, όπου εάν τις εφαρμόσετε ακριβώς όπως τις δείτε στην εκπαίδευση, θα έχετε 100% περισσότερες πωλήσεις.

Παρόλο που θα είστε σε θέση να δημιουργείτε μόνοι σας καμπάνιες και συνεπώς να μην χρειάζεστε βοήθεια από καμία Digital Marketing Agency, με αυτή την εκπαίδευση θα μπορείτε να βλέπετε και να μεταφράζετε τα δεδομένα από αποτελέσματα συνεργατών σας.

Κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, διότι θα καταλαβαίνετε πότε ο συνεργάτης σας κάνει καλή δουλειά. Έτσι, εσείς δεν θα έχετε ποτέ απώλεια των χρημάτων σας.

Που θα σας βοηθήσει η Εκπαίδευση;

Πωλήσεις

Μετά τις εκπαιδεύσεις θα είστε σε θέση να έχετε άμεσα περισσότερες πωλήσεις μέσα από το Facebook αυτόματα, επενδύοντας ελάχιστα λεπτά μέσα στην ημέρα σας.

Νέο Πελατολόγιο

Θα μπορείτε να δημιουργείτε νέο ποιοτικό πελατολόγιο, που δεν θα είχατε την δυνατότητα να στοχεύσετε σε εκτός του Facebook.

Κοινό – Επισκέπτες

Θα δημιουργείτε ασταμάτητη ροή ποιοτικών υποψήφιων καταναλωτών στο website ή eshop σας. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την αύξηση των πωλήσεων, θα ανεβαίνετε και στην κατάταξη της Google, και όχι μόνο.

Τι έχουν πει για την Εκπαίδευση

Poseidon Filter
Poseidon Filter@poseidonfilter
Read More
Καταπληκτική εκπαίδευση, καθώς και η Online Πλατφόρμα. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και πλέον δεν χρειάζεται. Κάνουμε ακριβώς αυτά που είδαμε και δημιουργούμε μόνοι μας πολύ καλή κερδοφορία. Το προτείνω σε όλους.
Τα Νησιώτικα
Τα Νησιώτικα@tanisiotika
Read More
Πολύ καλή εκπαίδευση. Πολλές ώρες γνώση. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, διότι η γνώση που περιέχει η εκπαίδευση είναι μεγάλη. Επίσης εξαιρετικοί συνεργάτες.
Topos
Topos@toposvegan
Read More
Τεχνικές για marketing και branding τις οποίες δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς, ούτε οι εταιρείες που έχουμε συνεργαστεί. Έχουν μεγάλο αποτέλεσμα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο τρόπος εκπαίδευσης είναι μοναδικός, δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά τέτοια πλατφόρμα. Χίλια μπράβο, απορώ πώς υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Home Fresh
Home Fresh@homefreshgr
Read More
Πάρα πολύ καλοί τρόποι για πωλήσεις μέσα από τα Social Media. Ειδικά για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι τα μόνα που δουλεύουν σε αντίθεση με ότι έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν, δείτε το όλοι!!!
electrogatos
electrogatos@electrogatos
Read More
20% αύξηση πωλήσεων σε 10 ημέρες. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.
Varavaris
Varavaris@varavarisgr
Read More
Ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορούσα να έχω. Η εκπαίδευση, άκρως επαγγελματική και αποτελεσματική. Φανταστείτε ότι η επιχείρηση μου είναι παροχή υπηρεσιών.

Εγγραφτείτε για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Παύλο Κυριακίδη

Ο Παύλος Κυριακίδης ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις Marketing & Πωλήσεων. 

Ως ιδρυτής και διευθυντής της Internet Expert, έχει φέρει την επανάσταση στο διαδικτυακό σύστημα εκπαίδευσης μέσω της διαδραστικής τεχνολογίας.

Οι εκπαιδεύσεις του θεωρούνται “χρυσός”, καθώς συνδυάζονται με έτοιμο σύστημα δράσης και καθοδήγησης, που μεταμορφώνουν κάθε επιχειρηματία και εταιρεία σε μηχανές πωλήσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σήμερα, θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα πρακτικά για πάντα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η εκπαίδευση είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν πωλήσεις μέσα από το Facebook και τα Social Media. Δεν έχει σημασία εάν το προϊόν σας είναι υλικό ή άυλο.

Θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, έτσι ώστε να έχετε ασταμάτητη ροή νέων υποψήφιων καταναλωτών.

Η εκπαίδευση διαρκεί 8 ώρες. Ουσιαστικά είναι ένα mastermind πάνω στις διαφημίσεις του Facebook. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε ενότητες και η κάθε ενότητα σε κατηγορίες.

 

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκπαιδεύσεις, με τις αυξημένες τιμές ή μηνιαίες εγγραφές, ο στόχος μας με το Facebook Ads Mastery είναι χαμηλό κέρδος αλλά 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Ο Παύκος Κυριακίδης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις στο πώς να έχουν πωλήσεις μέσα από τα Social Media και το Internet.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου ότι οι περισσότεροι μαθητές γίνονται πετυχημένοι συνεργάτες, καθώς η επαγγελματική μας συνεργασία προσφέρει αρκετά κέρδη και στις 2 επιχειρήσεις.

Φυσικά. Ανανεώνουμε σε καθημερινή βάση το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, σύμφωνα με ότι καινούργια δυνατότητα υπάρχει.

Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος δηλαδή, ενημερώνεστε για ότι καινούργιο υπάρξει στην πλατφόρμα του Facebook.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας, θα έχετε προσωπική επικοινωνία με τον κ.Κυριακίδη. Επιπλέον, θα δημιουργήσουμε μαζί την πρώτη σας διαφημιστική καμπάνια.

Facebook ads mastery

Δείτε πως να έχετε πωλήσεις μέσα από το Facebook με 100% αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι άμεσα την κερδοφορία σας

ΑΠΟΚΤΑΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 960€ ΜΕ ΜΟΝΟ 190€

Billing details

Additional information

Your order

Product Subtotal
Facebook Ads Mastery  × 1 310
Subtotal 310
VAT 0
Total 310
  • Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό με στοιχεία:
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    IBAN: GR03 0172 2410 0052 4109 5972 832
    Όνομα Δικαιούχου: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΟΡΤΣΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας