Google my business

ΠΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είναι η Εκπαίδευση κατάλληλα για εσάς; Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

100
  • ΕΦΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΗ
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, στην Google αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες το πιο ποιοτικό κοινό της online αγοράς. Με το Google my Business προβάλλεστε στις πρώτες επιλογές, στο κοινό το οποίο ενδιαφέρετε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει, ρυθμίσει και επεξεργαστεί σωστά τον λογαριασμό σας.

Καθώς λοιπόν ο χρήστης ψάχνει κάποια προϊόντα, η εμφάνιση της επιχείρησης σας είναι απαραίτητη. Αρχικά, το website σας αποκτά traffic δωρεάν, καθώς εσείς στην συνέχεια μπορείτε να διαφημιστείτε ακριβώς σε αυτούς τους χρήστες μέσω του Remarketing σε διάφορες πλατφόρμες, όπως Facebook, Instagram, Google κτλ.

Σαν αποτέλεσμα θα έχετε πάρα πολύ οικονομικές διαφημίσεις, οι οποίες θα έχουν μεγάλο ποσοστό μετατροπών, άρα και πολύ μεγαλύτερο κέρδος.

Που θα σας βοηθήσει η Εκπαίδευση;

Πωλήσεις

Μετά τις εκπαιδεύσεις θα είστε σε θέση να έχετε άμεσα περισσότερες πωλήσεις μέσα από την Google αυτόματα, επενδύοντας ελάχιστα λεπτά μέσα στην ημέρα σας.

Δωρεάν Προβολή

Ποιος δεν θα ήθελε να φαίνεται στις πρώτες θέσεις τις google σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά; Αυτό ακριβώς θα πετύχετε έπειτα από την εκπαίδευση σας και μάλιστα άμεσα.

Κοινό – Επισκέπτες

Θα δημιουργείτε ασταμάτητη ροή ποιοτικών υποψήφιων καταναλωτών στο website ή eshop σας. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την αύξηση των πωλήσεων, θα ανεβαίνετε και στην κατάταξη της Google, και όχι μόνο.

Τι έχουν πει για την Εκπαίδευση

Poseidon Filter
Poseidon Filter@poseidonfilter
Read More
Φοβερή εκπαίδευση. Τα προϊόντα μας φαίνονται πρώρα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Τα Νησιώτικα
Τα Νησιώτικα@tanisiotika
Read More
Απαραίτητο για κάθε επιχείρηση. Δεν γνωρίζαμε πόσο σημαντικό εργαλείο είναι. Εξαιρετική η εκπαίδευση όπως και όλες οι υπόλοιπες που έχουμε παρακολουθήσει από την Internet Expert.
Topos
Topos@toposvegan
Read More
Πολύ καλή εκπαίδευση. 5/5!!

Εγγραφτείτε για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Παύλο Κυριακίδη

Ο Παύλος Κυριακίδης ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις Marketing & Πωλήσεων. 

Ως ιδρυτής και διευθυντής της Internet Expert, έχει φέρει την επανάσταση στο διαδικτυακό σύστημα εκπαίδευσης μέσω της διαδραστικής τεχνολογίας.

Οι εκπαιδεύσεις του θεωρούνται “χρυσός”, καθώς συνδυάζονται με έτοιμο σύστημα δράσης και καθοδήγησης, που μεταμορφώνουν κάθε επιχειρηματία και εταιρεία σε μηχανές πωλήσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σήμερα, θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα πρακτικά για πάντα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η εκπαίδευση είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν αύξηση στο traffic της σελίδας τους και στο φυσικό τους κατάστημα. Δεν έχει σημασία εάν το προϊόν σας είναι υλικό ή άυλο.

Θα δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, έτσι ώστε να έχετε ασταμάτητη ροή νέων υποψήφιων καταναλωτών.

Η εκπαίδευση διαρκεί 3 ώρες. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε ενότητες και η κάθε ενότητα σε κατηγορίες.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκπαιδεύσεις, με τις αυξημένες τιμές ή μηνιαίες εγγραφές, ο στόχος μας με το Google my Business Training είναι χαμηλό κέρδος αλλά 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Ο ΠαύΛος Κυριακίδης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις στο πώς να έχουν πωλήσεις μέσα από τα Social Media και το Internet.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου ότι οι περισσότεροι μαθητές γίνονται πετυχημένοι συνεργάτες, καθώς η επαγγελματική μας συνεργασία προσφέρει αρκετά κέρδη και στις 2 επιχειρήσεις.

Φυσικά. Ανανεώνουμε σε καθημερινή βάση το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, σύμφωνα με ότι καινούργια δυνατότητα υπάρχει.

Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος δηλαδή, ενημερώνεστε για ότι καινούργιο υπάρξει στην πλατφόρμα του Google my Business.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας, θα έχετε προσωπική επικοινωνία με τον κ.Κυριακίδη.

google my business

Δείτε πως να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα μέσα από το Google my Business με 100% αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι άμεσα την κερδοφορία σας

ΑΠΟΚΤΑΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 350€ ΜΕ ΜΟΝΟ 100€

Billing details

Additional information

Your order

Product Subtotal
Google my Business  × 1 100
Subtotal 100
VAT 0
Total 100
  • Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό με στοιχεία:
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    IBAN: GR03 0172 2410 0052 4109 5972 832
    Όνομα Δικαιούχου: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΟΡΤΣΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας